Rumah > tentang kami

Dengfeng Ltd adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2009, dengan pengkhususan dalam reka bentuk dan pembuatan pelbagai jenis kit penukaran lampu kecemasan termasuk pelbagai komprehensif kit LED dan peranti.

Ini Syarikat menumpukan kepada promosi produknya melalui pelanggan OEM dan apabila dikehendaki menyediakan tenaga kerja dan bahan-bahan untuk menjalankan kerja-kerja pengubahsuaian, dengan itu memastikan bahawa kit penukaran digabungkan dengan betul selaras dengan piawaian Eropah, Australia, Amerika dan British yang sesuai.

Kami menggunakan lebih daripada 100 kakitangan tempatan dan bangga pada tahap kepuasan cemerlang penghantaran kami. Sebilangan besar produk-produk kami dihantar secara penghantaran keesokan harinya, biasanya mana-mana perintah yang diterima sebelum tengahari akan dihantar untuk penghantaran keesokan harinya, masa seperti yang dinyatakan pada kos tambahan.

Dengfengand #39; s yang mengalami Perkhidmatan jurutera yang mahir, teknikal dan #39; pada siteand #39; Perkhidmatan. Modul-modul yang dihasilkan dan/atau pek bateri yang dibekalkan dijamin sepenuhnya.

Setelah berpindah ke kilang meter persegi 3300 yg pesan lebih dahulu kami semalam, pelanggan kami kini boleh mendapat manfaat daripada peningkatan keupayaan dan kecekapan berseni pelaburan ini.