Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Empat faktor yang menentukan kualiti landskap LED lampu

Jul 28, 2015

Rintangan air:

Lampu kolam shell di bawah suhu luar dan tekanan perubahan soalan, perubahan suhu, habuk, kotoran dan lembapan memberikan kesan kepada lampu kolam perumahan, melalui meterai ke perumahan memberi kesan dalaman prestasi produk.

Jika weld pengeluaran untuk pemasangan akhir, untuk mengawal ketat kekunci kalis air proses nod, walaupun dalam keadaan persekitaran yang kompleks tidak akan kalis air kerana kegagalan lampu.


Penyejukan prestasi:

LED PN junction suhu dan haba dissipation di shell lampu ini amat penting dalam aplikasi praktikal. PN junction badan dan suhu perbezaan suhu, rintangan haba lebih besar, maka lebih besar, cahaya tenaga ditukar kepada tenaga haba yang digunakan bersama-sama dengan off LED cahaya kegagalan boleh menjadi sangat serius.

Dalam premis penyimpanan kos rendah dan pasif penyejukan, menggunakan haba tinggi menjalankan sederhana, oleh peranti/lampu baru struktur keseluruhan, mengurangkan rintangan haba, suhu junction PN rendah, persimpangan PN dalam suhu operasi dibenarkan, mengekalkan output maksimum cahaya LED.