Rumah > Pengetahuan > Kandungan

Lampu LED dalam air

Jul 28, 2015

Salah satu. Profil

LED cahaya dalam air, mengikut definisi di dalam air di bawah lampu, kerana LED cahaya dalam air ini digunakan di dalam air di bawah, keperluan untuk mengambil jumlah tertentu dari tekanan, jadi purata diperbuat daripada bahan keluli tahan karat 304, IP 68 dari kualiti kalis air penyambung, anjing laut getah silikon.

1. dalam air lampu dengan LED sebagai sumber cahaya, merah, hijau dan biru warna bercampur perubahan di bawah lampu air akan pancut, Taman tema, pameran, pilihan terbaik untuk komersial dan artistik pencahayaan.

Dengan DMX512 sistem kawalan boleh mencapai pelbagai kesan warna. Boleh tenggelam bawah air untuk masa yang panjang, tahap perlindungan sehingga IP68; menggunakan bekalan kuasa DC voltan rendah, selamat dan boleh dipercayai.

LED lampu dalam air menggunakan teknologi LED untuk menghasilkan lampu dalam air. Berbanding dengan cahaya dalam air yang konvensional, LED bawah air cahaya hijau, dan perubahan pencahayaan yang berbeza-beza, lebih hiasan, dan sedang digunakan secara meluas dalam semua jenis sistem pencahayaan.