Rumah > Berita > Kandungan

Bangunan empat peluang perniagaan LED lampu

Jul 28, 2015

Jenis-jenis bangunan yang biasanya amat, tetapi pada dasarnya tergolong kepada bangunan-bangunan pejabat kerajaan, bangunan pejabat komersil, bangunan kediaman bertingkat rendah dan empat jenis bangunan tingkat kedai perniagaan.

, Bangunan kerajaan untuk mengambil kira bangunan tersebut membawa lampu Taman, terutamanya seni ekspresi merupakan suasana yang bersungguh-sungguh, terang dan jelas moral tema untuk menyerlahkan imej kerajaan bayangan, maka cahaya tidak boleh terlalu mewah teknik pencahayaan yang menggunakan lampu tinggi kecerahan lampu untuk menyerlahkan malam menyimpan kuasa dan ciri-ciri seni bina bangunan. Jika dinding bangunan-bangunan kerajaan di kedua-dua belah batu-bata dinding luar untuk pemantulan cahaya lebih tinggi, oleh itu, cahaya-padang berkuasa tinggi lampu mencerminkan ketinggian bangunan dan lebar bagi Reka bentuk langsir kaca di tempat di bawah struktur lajur lajur cahaya sempit-sudut Padang jelas nyata, tengah pintu masuk pintu harus menggunakan kecerahan yang lebih tinggi bagi penduduknya. Terapung di kaca rumah perlu diletakkan di bahagian atas sudut sempit cahaya padang kuasa tinggi, projek jawatan dinding dan Jata Negara, menonjolkan imej bangunan-bangunan kerajaan. Bumbung peralatan bukan lebar lampu cahaya warna yang berbeza suhu, menonjolkan latar langit bangunan di bumbung.

Bangunan untuk bangunan komersil besar pejabat yang kedua, komersil biasanya badan utama dibahagikan kepada: utama bangunan annex dan skirt _ kebanyakan podium adalah sangat luas, jadi menggunakan imej Enterprise CI, garisan hijau, menyatakan proses luas binaan bangunan utama m jisim sisian bangunan adalah Windows terbaik dalam mendedahkan maklumat. Oleh itu, dalam bangunan utama dan lampiran yang membina keseluruhan bangunan di Reka bentuk LED dinding tiub digital dengan kandungan yang kaya, menyatakan kekuatan ekonomi dan titik permulaan yang tinggi. Untuk kerajaan dan perniagaan untuk mewujudkan sebuah pentadbiran dan platform penerbitan maklumat perniagaan. Pelbagai maklumat dan teknologi tinggi imej yang memuatkan jenis operasi perniagaan pelanggan adalah sejajar dengan imej sebuah bandar besar.