Rumah > Berita > Kandungan

Lampu kecemasan bekalan kecemasan kebakaran Khas

Jul 28, 2015

1. umum sebagai pecahan C6 resonant kapasitor (litar pintas) atau tekanan yang mengurangkan (lembut pecahan), harus diganti dengan tekanan melebihi 1kV dan kelantangan berkualiti poliester atau CBB kapasitor.

2. Buka lampu filamen. Jika lampu tidak serius lampu hitam kaki patah 0 selari. 047 μ F/400V kapasitor poliester kegunaan semasa kecemasan.

3. Buka litar atau perlu menukar nilai R1, R2 (R1 kegagalan lebih cenderung), gantian 1/4W berkualiti tinggi dan rintangan dengan ketahanan.

4. transistor litar terbuka. Jika hanya satu transistor terbuka tetapi tidak boleh menggantikan satu, dan harus diganti setiap voltan 400V atau lebih jenis suis yang berpasangan yang sama. Sebaliknya cenderung untuk menggulung pencahayaan atau membakar tiub lagi.

5. lampu kilat. Lampu tanpa hitam yang serius, Periksa sama ada D5, D6, sejuk pateri bersama atau terbuka, jika D5, D6 lembut pecahan atau buruk penapis kapasitor C1 kebocoran dan juga akan membuat lampu kilat.

6. cahaya kepada cahaya, kadang-kadang menyentuh lampu boleh ringan atau light berbukit, ia mungkin tidak cukup kapasiti C3, C4, tidak sepadan.

7. Jika lampu penjimatan tenaga kuasa rendah merupakan satu cahaya Lampu merah atau bercahaya fenomena, anda juga perlu menyemak D1 dalam ~ D4 pecahan lembut, C1 dipasangkan ke belakang, atau kebocoran, litar pintas bekalan kuasa.