Rumah > Berita > Kandungan

Kekonduksian terma kuasa tinggi menyebabkan nilon yang pertama

Jul 28, 2015

Sistem penyejukan lampu menggunakan aluminium sebagai bahan. Disebabkan oleh keberaliran haba rendah do plastik keperluan penyejukan yang tidak bertemu, tidak boleh digunakan dalam bidang LED haba. Baru-baru Syarikat DSM pelancaran baru jenis plastik pengalir, mengekalkan berdasarkan kelebihan umum bahan-bahan plastik, peningkatan sebanyak pekali kekonduksian terma, haba pekali kekonduksian plastik 10-50.

Di bawah usaha bersama Philips dan DSM, lampu baru Philips MASTERLEDMR16 menjadi permohonan pertama LED berkuasa tinggi di dunia, shell aluminium yang digantikan dengan kekonduksian StanylTC plastik. Stanyl meningkatkan Reka bentuk fleksibiliti dan ketahanan produk, serta mengurangkan berat produk dan banyak kelebihan lain. Kemampanan penyelesaian masa hadapan akan digunakan pada siri lampu LED baharu Philips secara keseluruhannya.

Philips MASTERLEDMR16 adalah 4 watt lampu LED boleh menggantikan lampu halogen boleh menjadi Bervoltan rendah semasa. Cahaya yang output dengan halogen boleh menjadi 20 Watt lampu MR16, oleh yang demikian, ia adalah kelebihan yang paling penting adalah bahawa ia boleh menjimatkan tenaga sehingga 80 dan 40 kali lebih panjang daripada hayat Perkhidmatan lampu halogen boleh menjadi.

Bahan-bahan logam seperti sistem haba teknologi adalah agak matang, tetapi masih terdapat kelemahan, bahan logam kekonduksian plastik mempunyai banyak kelebihan, seperti berat badan yang rendah, lebih banyak perlindungan alam sekitar dan Keselamatan, Reka-bentuk peningkatan kebebasan, mudah pemprosesan, peningkatan kecekapan, memulakan sistem dan sebagainya.